100 euro korting op premium-apps Evernote, Lastpass, Wunderlist en Pocket 2015-01-14T11:16:37

IPhone krijgt steun in de rug van Imation Link Powerdrive

Hobbyist bouwt hybride PS4/Xbox One: de PlayBox

100 euro korting op premium-apps Evernote, Lastpass, Wunderlist en Pocket

Alle pakketten samen voor slechts paar tientjes

100 euro korting op premium-apps Evernote, Lastpass, Wunderlist en Pocket

Als je Computer Idee een beetje volgt, weet je dat we groot fan zijn van productiviteits-apps als Evernote en Wunderlist. Veel van zulke diensten zijn gratis, maar als je er echt alles uit wil halen zul je er wat voor moeten betalen. Dat wordt nu wel heel aantrekkelijk, nu je de premium-versies kunt kopen van Evernote, Wunderlist, LastPass én Pocket, voor slechts 50 euro per jaar.

Mocht je niet weten wat al die diensten precies doen, dan hebben we dat hieronder nog eens uitgelegd. Als je een premium-abonnement op alle diensten zou willen nemen, kost je dat 145 euro in totaal - met de deal ben je dus 100 euro goedkoper uit.

De diensten worden aan het eind van het jaar niet automatisch verlengd, maar je krijgt wel de vraag of je door wilt gaan. Als je dat wil, dan kan dat via je creditcard of via bijvoorbeeld de App en de Play Store.

De deal is een samenwerking van de verschillende diensten bij elkaar, die samen een 'productiviteitspakket' willen aanbieden, waarmee ze mensen willen overhalen tot het kiezen van de betaalde diensten. Het gaat om de volgende sites:

Evernote

Met Evernote hoef je nooit meer iets te vergeten, want de online dienst laat je werkelijk álles online opslaan. In je account kun je notities maken, en daar foto's en audio-bestanden aan toevoegen. Je kunt er verschillende notitieboeken mee maken voor verschillende projecten, je kunt er tags aan hangen zodat je alles makkelijk terug kunt zoeken, het het mooiste van alles is dat je Evernote overal kunt gebruiken. Er zijn apps voor Android, iOS en Windows Phone, maar ook voor Windows en Mac. Bovendien is de web-app bijzonder stijlvol.

Met de premium-versie van Evernote krijg je extra opslagruimte in je account, maar het handigst van alles is dat je er ook mee kunt zoeken in PDF's en zelfs afbeeldingen. Daarmee vindt je makkelijk ieder visitekaartje terug dat je ooit hebt ingescand. Heel handig!

Evernote Premium kost 50 euro per jaar.

Wunderlist

Wunderlist is de meest uitgebreide to-do-app die er op dit moment is. Je kunt er lijstje mee maken met alles dat je nog moet doen, en je kunt die lijstjes indelen in categorieën. Bovendien is ook Wunderlist te gebruiken via apps voor alle mobiele platformen en in de browser.

Wunderlist Premium biedt een paar handige opties, zoals het maken van subtaken in een grote taak, en je kunt vrienden uitnodigen voor taken die je moet uitvoeren. Bovendien krijg je 10 verschillende achtergronden bij de web-app, en dat alleen is al genoeg om ons over te halen.

Wunderlist Premium kost normaal 45 euro per jaar.

LastPass

Voor al die tientallen webdiensten waar je ooit een account voor hebt gemaakt, moet je eigenlijk een ander wachtwoord verzinnen. Maar niemand onthoudt uit zichzelf 100 verschillende wachtwoorden. Enter LastPass, een wachtwoordkluis waar je alle wachtwoorden handig op één plek hebt. Daarmee ben je ultiem beveiligd tegen hacks, maar zonder de moeite.

De premium-versie is hard nodig, want daarmee kun je ook alle mobiele apps gebruiken. Bovendien kun je ermee kiezen voor een extra beveiligingslaag in de vorm van een tweede toegangssleutel of een sms'je. Dat kost je normaal slechts een tientje per jaar, dus eigenlijk is dat goed te doen.

Pocket

Zie je ooit wel eens een interessant artikel, maar heb je even geen tijd om het te lezen? Dan kun je het het beste opslaan in Pocket, een lees-later-lijst waarin alle artikelen en verhalen verschijnen die je op een later tijdstip terug wil lezen. Het grote voordeel van Pocket is dat het werkt op zowel je smartphone als je tablet en zelfs op e-readers, dus synchroniseer je die verhalen makkelijk tussen je apparaten.

Normaal blijft een verhaal in je Pocket-lijst staan zolang het ook op internet staat. Maar soms verdwijnt een verhaal na een tijdje, als de website besluit het artikel offline te halen of de webpagina zelf ophoudt te bestaan. Met de premium-versie van Pocket blijven de verhalen op de server van Pocket staan, zodat je er altijd bij kunt. Bovendien krijg je een uitgebreide zoekfunctie waarmee je al je verhalen makkelijk terugvindt, en hangt Pocket automatisch tags aan je verhalen zodat je ze makkelijk categoriseert.

Pocket Premium kost 40 euro per jaar.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord