Apple sluit MobileMe 2013-11-04T16:02:22

Schrikkelseconde legt grote websites plat

T-Mobile winkel in puin door boze klant

Apple sluit MobileMe

Apple sluit MobileMe

MobileMe, de oude synchronisatiedienst van Apple, is dicht. Gebruikers moeten nu dus wel gaan overstappen naar de opvolger: iCloud.

De iDisk en MobileMe Gallery apps zijn ook verdwenen uit de App Store. MobileMe-gebruikers  kunnen hun data overzetten naar de iCloud vanaf de MobileMe homepage. Gebruikers hebben nog beperkt de tijd om hun data veilig te stellen.

MobileMe was als los pakket in de Apple Stores te koop maar verdween in 2011 uit de winkels. De gratis opvolger is iCloud die op 12 oktober 2012 voor het publiek beschikbaar kwam. Op de website wordt gesproken over een een 'limited time', een exacte datum tot wanneer je je gevens over kunt zetten is niet genoemd. Dus voor MobileMe gebruikers geldt het gezegde: "Stel niet uit tot morgen, wat gij heden doen kunt".

[Via: 9to5Mac]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord