Data Privacy Day 2010: anoniem surfen met Ixquick 2013-11-04T17:04:12

Al veel software voor de iPad

Patch voor Google's Nexus One

Data Privacy Day 2010: anoniem surfen met Ixquick

Data Privacy Day 2010: anoniem surfen met Ixquick

Vandaag is het Data Privacy Dag 2010 - de uitgelezen datum dus voor de Nederlandse zoekmachine Ixquick om 'Proxy' lanceren. Deze proxy maakt het mogelijk maken om in complete privacy over het web te surfen en anoniem iedere website te bezoeken die men wil. De Ixquick proxy is een gratis dienst die werkt via de Ixquick zoekmachine.

Vandaag is het Data Privacy Dag 2010 - de uitgelezen datum dus voor de Nederlandse zoekmachine Ixquick om 'Proxy' lanceren. Deze proxy maakt het mogelijk maken om in complete privacy over het web te surfen en anoniem iedere website te bezoeken die men wil.

De Ixquick proxy is een gratis dienst die werkt via de Ixquick zoekmachine. Als gebruikers een zoekopdracht uitvoeren, vinden zij onder ieder resultaat de optie proxy waarop men kan klikken. Als deze optie wordt geselecteerd, fungeert Ixquick als tussenpersoon die de pagina ophaalt en weergeeft in een apart proxy venster.

De proxy biedt complete anonimiteit, omdat de gebruiker nooit direct contact maakt met de website van een derde partij. Het IP adres van de gebruiker blijft onzichtbaar voor de website die bekeken wordt. Bovendien is het ook niet mogelijk voor deze website om cookies te plaatsen op de computer van de gebruiker.

Op de proxy dienst zijn dezelfde privacy voorwaarden van toepassing als die waardoor Ixquick al eerder bekend werd: Ixquick slaat geen IP adressen op, maakt geen gebruikersprofielen van zoekopdrachten, en houdt geen gegevens bij van het proxy gebruik.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord