De 1 april-grap van Computer Idee 2013-10-10T14:33:39

Maart-spam haakte aan bij dood Milosevic

Google Earth staatsgevaarlijk?

De 1 april-grap van Computer Idee

De 1 april-grap van Computer Idee

Een klein, bescheiden berichtje was het, onze 1 april-grap. Over een geheugen-kaart die foto's meteen op zou slaan in zwart-wit... Onderaan het bericht stond een link naar een formulier. Wie dat invulde, maakte kans op één van de twintig Nostalgic Memory Cards die we weggaven.

Een klein, bescheiden berichtje was het, onze 1 april-grap. Over een geheugen-kaart die foto's meteen op zou slaan in zwart-wit... Onderaan het bericht stond een link naar een formulier. Wie dat invulde, maakte kans op één van de twintig Nostalgic Memory Cards die we weggaven. Van alle mensen die het eerste bericht lazen, klikte ruim 60% door naar het formulier. Van hen vulde bijna de helft het formulier echt in. En wat ze dan te zien kregen? Klik hier...

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord