De gestampte muisjes van Logitech 2013-10-10T14:33:42

Apple niet alleen voor aardbewoners

Videogames goed tegen lui oog

De gestampte muisjes van Logitech

De gestampte muisjes van Logitech

Muizenmaker Logitech heeft in Denemarken meer dan 10.000 vervalste muizen die bedoeld waren voor illegale verkoop in Europa en de VS vernietigd. De 10.000 muizen werden in augustus 2004 ontdekt door de Deense douane. Omdat men vermoedde dat ze vervalst waren, werden de producten in beslag genomen. Na een aantal tests kon Logitech aantonen dat het inderdaad om vervalsingen ging.

Muizenmaker Logitech heeft in Denemarken meer dan 10.000 vervalste muizen die bedoeld waren voor illegale verkoop in Europa en de VS vernietigd. De 10.000 muizen werden in augustus 2004 ontdekt door de Deense douane. Omdat men vermoedde dat ze vervalst waren, werden de producten in beslag genomen. Na een aantal tests kon Logitech aantonen dat het inderdaad om vervalsingen ging. Logitech spande een rechtzaak aan tegen de vervoerder (Infinite Cargo Service HK Ltd ) en de ontvanger van de goederen, Matador Businesses LLC. De rechter stelde Logitech in het gelijk. Tot Openbaar Muizen Pletten werd besloten om te laten zien dat Logitech vervalsing van haar producten en merk niet tolereert.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord