Firefox 71 introduceert picture-in-picture voor video's 2019-12-06T09:38:27

Letters omzetten met Convert Case

Microsofts blinden-app Seeing AI nu ook in het Nederlands

Firefox 71 introduceert picture-in-picture voor video's

Firefox 71 introduceert picture-in-picture voor video's

Mozilla introduceert met de release van Firefox 71 de optie om video's picture-in-picture af te spelen. De video draait dan verder terwijl je andere dingen doet. We leggen uit hoe het werkt.

Voor de picture-in-picture-modus heb je Firefox 71 of hoger nodig. De browser wordt standaard up-to-date gehouden. Wil je handmatig op updates controleren, klik dan rechts op de menuknop en kies Help, Over Firefox

Om picture-in-picture in te schakelen, beweeg je de cursor over een online video. Aan de rechterzijde zie je nu een blauwe knop staan. Klik daarop om de video als het ware uit zijn frame te halen. Deze blijft nu op de voorgrond, ook als je naar een ander tabblad gaat. 

Afspeelopties

PiP werkt zelfs buiten de browser om. Zo werk je aan een Word-document terwijl in je ooghoek een video uit Firefox blijft doorspelen. Wil je dit venster sluiten, ga er dan met je cursor overheen om afspeelopties te tonen. Rechts bovenin vind je dan een afsluitkruisje. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord