Google is goede werkgever voor de doden 2013-11-04T15:59:14

Disney’s Botanicus Interacticus: Plant met touchbediening

Nieuw insect ontdekt via Flickr

Google is goede werkgever voor de doden

Google is goede werkgever voor de doden

Niet alleen bij leven zit je goed als werknemer van Google, zelfs na je overlijden zorgt Google voor een goed salaris, Niet dat jij er veel aan hebt maar je nabestaanden kunnen financieel in ieder geval nog 10 jaar van je nagenieten.

Google staat bekend als een goede werkgever die veel ruimte voor ontplooiing biedt aan zijn werknemers maar ook bijvoorbeeld gratis een gratis Nexus 7-tablet, of zes weken vaderschapsverlof en 18 weken zwangerschapsverlof behoren tot de voordelen. Zelfs na je dood zit je, als Amerikaanse werknemer, goed want Google blijft 50% van je salaris uitbetalen aan je partner tot 10 jaar na je dood. Hoe lang je bij Google werkt maakt niet uit. Indien de werknemer minderjarige kinderen achterlaat, dan ontvangen die 1000 dollar per maand tot hun 19e of tot hun 23e als ze nog bezig zijn met een voltijd studie. Dus laat het je kroost maar niet weten wanneer je bij Google werkt, want als ze vinden dat ze te weinig zakgeld krijgen dan zouden ze je er haast nog voor omleggen.

[Via: Forbes]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord