Gratis WiFi op Schiphol 2013-11-04T16:41:37

Nederlanders emailen het meeste in Europa

Database met drugsinformanten gelekt

Gratis WiFi op Schiphol

Gratis WiFi op Schiphol

Vanaf vandaag biedt Amsterdam Airport Schiphol in samenwerking met KPN gratis WiFi aan op de hele luchthaven zowel voor- als achter de paspoortcontrole en zelfs tot de Gates.Passagiers mogen een uur l

Vanaf vandaag biedt Amsterdam Airport Schiphol in samenwerking met KPN gratis WiFi aan op de hele luchthaven zowel voor- als achter de paspoortcontrole en zelfs tot de Gates.Passagiers mogen een uur lang gratis gebruik maken van deze nieuwe service met elk apparaat waarmee ingelogd kan worden.
De gebruiker kiest eenvoudigweg voor het beschikbare netwerk ‘KPN' en start de browser. Vervolgens krijgt de gebruiker de keuzemogelijkheid tussen ‘Free Wifi' met een tijdsbeperking van een uur of ‘Premium WiFi' de betaalde dienstverlening. De premium-versie biedt een betere snelheid, een VPN optie en de mogelijkheid om gratis te printen in een van de KPN Internet Centers.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord