Historische foto’s met smartphone gemaakt 2013-11-04T15:49:15

iPad mini kost maxi belasting

Samsung Galaxy S IV mogelijk eerste met onbreekbaar scherm

Historische foto’s met smartphone gemaakt

Historische foto’s met smartphone gemaakt

Elke smartphone-bezitter heeft wel eens een zelfportret gemaakt, de scoiale netwerken als Facebook staan er in ieder geval bol van. Maar hoe zou het geweest zijn wanneer ze vroeger foto’s hadden gemaakt met de camera van de smarthpone? Er is nu een site die historische foto’s van toen op de typische zelfportretwijze van een smartphones toont.

Bekende historische foto’s of foto’s van historische figuren of momenten zijn door de Zuid-Afrikaanse krant Cape Times bewerkt om een idee te geven hoe het geweest zou zijn wanneer deze foto’s door de personage op de foto zelf zou zijn gemaakt. Leukste voorbeeld volgens ons is toch wel de V-J Day in Times Square foto waarop een marinier een vrouw zoent.

V-J Day Times Square smartphone

Tutu smartphone

Churchill smartphone photokate middleton prince William smartphone

[Via: The Verge]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord