Lanceert Apple iSlate tablet op 26 januari? 2013-11-04T17:05:47

Kindle ebook reader meest populaire geschenk

DisplayLink gaat over op usb 3.0

Lanceert Apple iSlate tablet op 26 januari?

Lanceert Apple iSlate tablet op 26 januari?

In het kader van de niet aflatende geruchtenstroom, lijken de kenners nu te weten, dat Apple zijn veelbesproken tablet zal introduceren onder de naam iSlate en wel op 26 januari. Zo heeft Apple de naam iSlate geregistreerd net als de website iSlate.com.

In het kader van de niet aflatende geruchtenstroom, lijken de kenners nu te weten, dat Apple zijn veelbesproken tablet zal introduceren onder de naam iSlate en wel op 26 januari.

Zo heeft Apple de naam iSlate geregistreerd net als de website iSlate.com. Ook heeft Apple een zaal geserveerd in San Francisco waar ze ook al eerder aankondigingen hebben gedaan en waar Steve Jobs afgelopen september weer zijn eerste publieke optreden na lange tijd gaf.

Het nieuwe apparaat wordt verwacht de klapper van 2010 te worden. Zo zouden uitgevers in de gelegenheid worden gesteld om goedkope abonnementen op elektronische tijdschriften en kranten te leveren. De iSlate die geen toetsenbord zal hebben, geeft gebruikers de mogelijkheid om publicaties te lezen door het scrollen door pagina's, in tegenstelling tot het bladeren door steeds een nieuwe pagina te laden.

Volgens de Engelse Guardian werken diverse Amerikaanse uitgevers gezamenlijk aan een "iTunes for magazines". Zo moet het mogelijk worden via een open platform tijdschriften te lezen op e-readers. De iSlate zou het perfecte apparaat zijn voor de volgende generatie digitale publicaties, vooral omdat het beelden volledig in kleur kan weergeven, in tegenstelling tot de huidige generatie e-readers zoals de Amazon Kindle of de Sony e-reader.

Daar komt nog bij dat de iSlate het ook mogelijk maakt om tv en films te kijken, muziek te luisteren en toegang zal hebben tot Apple's iTunes en application store. Hoe de iSlate er uit zal zien is nog altijd onderwerp van speculatie. Velen verwachten een groot uitgevallen iPhone. Zeker is dat er voldoende belangstelling zal zijn voor de aankondigingen van Apple een week na de CES in Las Vegas waar verschillende fabrikanten nieuwe notebooks met aanraakschermen zullen presenteren.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord