Last minute-tip: zorgverzekering kiezen via internet 2013-10-10T14:33:55

Online contactadvertenties voor ov-reizigers

Wouter Bos als eerste fractieleider op Hyves

Last minute-tip: zorgverzekering kiezen via internet

Last minute-tip: zorgverzekering kiezen via internet

Bijna de helft van alle Nederlanders heeft nog geen keuze gemaakt voor een ziektekostenverzekering. Dit blijkt uit een recent onderzoek van het NIVEL, het Nederlands instituut voor onderzoek van de Gezondheidszorg. Tot 1 maart kunt u zich aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Nog geen idee welke?

Bijna de helft van alle Nederlanders heeft nog geen keuze gemaakt voor een ziektekostenverzekering. Dit blijkt uit een recent onderzoek van het NIVEL, het Nederlands instituut voor onderzoek van de Gezondheidszorg. Tot 1 maart kunt u zich aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Nog geen idee welke? Kijk op onderstaande sites voor een vergelijking of doe mee aan een veiling(!).

Via Kiesbeter.nl en Verzekeringssite.nl kunt u eenvoudig een vergelijkend onderzoek doen, op basis van een kosten-kwaliteit-afweging. Ook Denieuwezorgverzekering.nl biedt een soortgelijke dienst. Daarnaast bieden vrijwel alle zorgverzekeraars de mogelijkheid snel een offerte bij hen aan te vragen, een overzicht is te vinden op Cvz.nl. Wie niet wil of kan kiezen, kan alsnog voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Op de nieuwe, onafhankelijke veilingsite Denieuwezorgverzekering.nl kunt u gratis bieden op een jaar lang basiszorgverzekering naar keuze. En omdat deze veiling werkt volgens het principe van het laagste unieke bod, kan de beste bieder voor een prikje een jaar verzekerd zijn van de beste zorg.

Wanneer u voor 1 maart aangeeft niet in te gaan op het aanbod van de huidige verzekeraar, heeft nog tot 1 mei de tijd om een nieuwe zorgverzekering uit te kiezen. De ziektekostenverzekering wordt met terugwerkende kracht afgesloten voor heel 2006.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord