Nokia breidt claim patentschendingen Apple uit 2013-11-04T17:05:38

Online shoppen stimuleert jonger publiek tot aankopen

Navigatie voor de buitensporter

Nokia breidt claim patentschendingen Apple uit

Nokia breidt claim patentschendingen Apple uit

De het juridische gevecht tussen Nokia en Apple over octrooien begint langzaam op een klucht te lijken. Nokia heeft een nieuwe duit in het zakje gedaan door te claimen dat Apple niet alleen zijn patenten schend met de iPhone maar breidt deze claim nu uit tot zo ongeveer alle apparaten die Apple maakt. Zo gaat de strijd over en weer door met nieuwe beschuldigingen.

De het juridische gevecht tussen Nokia en Apple over octrooien begint langzaam op een klucht te lijken. Nokia heeft een nieuwe duit in het zakje gedaan door te claimen dat Apple niet alleen zijn patenten schend met de iPhone maar breidt deze claim nu uit tot zo ongeveer alle apparaten die Apple maakt.

Zo gaat de strijd over en weer door met nieuwe beschuldigingen. Nokia claimt bij de Amerikaanse ITC (International Trade Commission) dat er zeven patenten worden geschonden door Apples iPhone, een belangrijk concurrerend product voor Nokia, maar ook door de iPods en Macs. Deze patenten gaan over de gebruikersinterface, antenne, camera en het energiebheer. Apple heeft nog niet gereageerd op het nieuws maar we hoeven ons niet te verbazen als Apple niet zal toegeven.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord