Office 2010 als portable app 2013-11-04T17:07:23

Al twee miljoen Facebook-gebruikers via Xbox Live

Mozilla Thunderbird 3 release candidate

Office 2010 als portable app

Office 2010 als portable app

Op het moment dat de bèta van Office 2010 Professional beschikbaar kwam voor het grote publiek, vorige week, heeft Microsoft ook de bètaversie van Office Starter 2010 naar een select aantal testers gestuurd. In Starter, de light-versie van Office met uitgeklede versies van Word en Excel 2010, zit een interessante nieuwe tool: Office To-Go.

Op het moment dat de bèta van Office 2010 Professional beschikbaar kwam voor het grote publiek, vorige week, heeft Microsoft ook de bètaversie van Office Starter 2010 naar een select aantal testers gestuurd. In Starter, de light-versie van Office met uitgeklede versies van Word en Excel 2010, zit een interessante nieuwe tool: Office To-Go. Hiermee kunnen Word en Excel op een usb-stickje gezet worden, waarna je de programma's als portable apps verder overal kunt gebruiken - zonder dat je er een volledige versie van Office voor nodig hebt.

Het maken van een dergelijke usb-stick gaat via de Office To-Go Device Manager die te vinden is in het Start Menu als Office Starter is geïnstalleerd. Je doorloopt dan een aantal stappen waarna Office op de usb-stick staat. Zodra je de usb-stick verwijdert, wordt Office To Go ook verwijderd. Om Word en Excel op een USB stick te zetten is 338 MB vrije ruimte vereist.

Meer informatie en screenshots zijn te vinden op WebSonic.nl.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord