Racegame-coureur wordt nu echte coureur 2013-10-10T14:34:02

Schaakmat voor computer-virus

Stuiterbal als digitale camera

Racegame-coureur wordt nu echte coureur

Racegame-coureur wordt nu echte coureur

Tweeduizend DTM Race Driver-spelers wilden ook wel eens in het écht racen. Uit hun midden werden dertig finalisten geselecteerd die daadwerkelijk mochten laten zien of zij een plaatsje achter een echt race-stuur verdienen...Afgelopen zondag was het zo ver.

Tweeduizend DTM Race Driver-spelers wilden ook wel eens in het écht racen. Uit hun midden werden dertig finalisten geselecteerd die daadwerkelijk mochten laten zien of zij een plaatsje achter een echt race-stuur verdienen...

Afgelopen zondag was het zo ver. De dertig finalisten moesten een aantal onderdelen afleggen, waaronder karten, een fysieke test en rijden in een race-simulator met DTM Race Driver 3. In verschillende series werd er gereden in een netwerk met 5 coureurs op Zandvoort. Hier werd al snel duidelijk dat racen op een simulator doorzettingsvermogen en aanpassingsvermogen vergt.
Uit de dertig finalisten werden er vervolgens vijf geselecteerd - p[ basis van de uitslagen - die één voor één opgeroepen werden voor een gesprek met de jury, waaronder Sebastiaan en Michael Bleekmolen. Hier werden de behaalde resultaten besproken en werd ook gekeken naar de houding en het gedrag van de coureur in spe. Uiteindelijk bleef  - aan de naam te zien de Belgische - Laurent Laduron over. Hij zal Codemasters en Veronica gaan vertegenwoordigen tijdens de Clio race en op verschillende events.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord