Samsung Galaxy S IV mogelijk eerste met onbreekbaar scherm 2013-11-04T15:49:14

Historische foto’s met smartphone gemaakt

Ada Lovelace Google Doodle

Samsung Galaxy S IV mogelijk eerste met onbreekbaar scherm

Samsung Galaxy S IV mogelijk eerste met onbreekbaar scherm

Volgens analisten komt de Samsung Galaxy S IV in april volgend jaar uit en is het mogelijk de eerste smartphone met een onbreekbaar en buigbaar scherm. Samsung is in ieder geval al bezig om in 2013 de flexibele schermen in massaproductie te nemen

UBS analist Nicolas Gaudois liet tegenover Reuters weten dat hij denkt dat Samsung bezig is met onbreekbaar plastic substraat voor schermen op smartphones. De Galaxy S4 zal het eerste toestel kunnen worden met een dergelijk scherm. Mogelijk wordt het scherm ook buigzaam. Wellicht krijgen we dan weer een soort clamshell-model op de markt maar dan zo dun als een paar gevouwen papiertje.

Samsung flexibele schermen

Samsung liet ons eerder al exemplaren van buigzame schermen zien en sprak de verwachting uit dat massaproductie in 2013 zou plaatsvinden. Dat zou dus nog op tijd kunnen zijn voor gebruik in de S4. Volgens analisten zou de lancering van de Samsung Galaxy S IV ook worden vervroegd. De S3 kwam uit in mei en de S4 verwachten analisten in april. Wellicht om zich er van te verzekeren dat de S4 ook echt de eerste wordt met een onbreekbaar scherm. Wie zal het zeggen, bijkomend voordeel is overigens dat  het plastic goedkoper te fabriceren is dan schermen van glas.

[Via: PCM]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord