Website voor supermarktaanbiedingen 2013-11-04T17:05:45

Ford brengt wifi naar de snelweg

Firefox 3.6 is vertraagd. Komt nu in 2010

Website voor supermarktaanbiedingen

Website voor supermarktaanbiedingen

Dankzij de vergelijkingssite supermarktaanbiedingen.com hoeft u niet langer de aanbiedingenfolders door te spitten voor het doen van de boodschappen. De site geeft snel een overzicht van alle supermarktaanbiedingen zoals die worden verspreid in weekfolders.

Dankzij de vergelijkingssite supermarktaanbiedingen.com hoeft u niet langer de aanbiedingenfolders door te spitten voor het doen van de boodschappen.

De site geeft snel een overzicht van alle supermarktaanbiedingen zoals die worden verspreid in weekfolders. Maar ook de vaste prijzen van de actuele aanbiedingen bij andere supermarkten zijn in het overzicht opgenomen. Zo zoekt u voor een artikel eenvoudig de laagste prijs. Vooralsnog beperkt de site zich tot de meest populaire producten. Een totaaloverzicht van alle artikelen in de supermarkt zit er nog niet in.

Niet iedereen is even blij met dit initiatief. Zo stelt Jumbo niet te doen aan aanbiedingen maar alle prijzen laag te houden. Toch wordt ook dit in het aanbiedingen overzicht weergegeven. Alber Heijn heeft geen problemen met de site, als de klanten er tevreden mee zijn, vinden zij het best.

Voor de liefhebbers is er ook een iPhone applicatie die toegang geeft tot de aanbiedingen. Deze app is tot 8 januari 2010 gratis in de App store.

Bron: Nieuwsbank


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord