Windows 10 Creators Update wordt deze week uitgebracht voor fabrikanten 2017-03-20T14:05:34

Sony onthult goedkope Xperia L1

Zo ziet de Samsung Galaxy S8 er uit

Windows 10 Creators Update wordt deze week uitgebracht voor fabrikanten

Windows 10 Creators Update wordt deze week uitgebracht voor fabrikanten

Over enkele weken moet de nieuwe Windows 10 Creators Update verschijnen. Deelnemers aan de Insider Preview-versies van Windows 10 kunnen deze week waarschijnlijk al de zogeheten RTM-versie van het besturingssysteem ontvangen.

De RTM-versie is een belangrijke stap in het uitbrengen van Windows-versies. RTM staat voor Released To Manufacturers, wat in het Nederlands betekent dat de software beschikbaar wordt gesteld aan computerfabrikanten. Met de RTM-versie kunnen bouwers van systemen de allerlaaste versie van Windows 10 Creators Update dus gaan implementeren op computers.

De RTM-versie wordt altijd eerder uitgebracht dan de versie die te downloaden is, zodat fabrikanten voldoende tijd krijgen om computers van de nieuwste versie van het besturingssysteeem te voorzien.

11 april

Volgens de laatste geruchten verschijnt de Creators Update van Windows 10 - die dus ook ter download beschikbaar komt voor alle huidige Windows 10-versies - op 11 april. Het is vanaf die datum dan ook mogelijk om een schone installatie van Windows 10 Creators Update uit te rollen met de Media Creation Tool, waarmee gebruikers een ISO-bestand kunnen downloaden, of een installtie van Windows 10 Creators Update kunnen uitvoeren door middel van een bootable usb-stick.

Nederlandse preview-builds

De nieuwste versie van de Windows 10 Creators Update Build was ten tijde van het schrijven van dit artikel 15061.0. In deze Build zijn nu ook alle onderdelen beschikbaar in onder meer het Nederlands; bij de vorige Builds waren delen van het besturingssysteem nog niet allemaal vertaald.

Met de laatste Build wordt dus al duidelijk dat Microsoft de laatste hand aan het leggen is op Windows 10 Creators Update, en dat de software dus eindelijk binnenkort echt af is.

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord