Word lid van het Computer Idee Panel! 2013-10-10T14:32:56

Extra usb-aansluitingen maken op uw pc

Twee-miljoenste .nl-domein komt eraan

Word lid van het Computer Idee Panel!

Word lid van het Computer Idee Panel!

Wij willen graag weten wat u van ons vindt, én van ontwikkelingen op het gebied van zaken als computers en home entertainment. Vandaar dat we binnenkort starten met een online Computer Idee Panel. Iets voor u?Het Computer Idee Panel is een onderzoekspanel voor lezers van Computer Idee.

Wij willen graag weten wat u van ons vindt, én van ontwikkelingen op het gebied van zaken als computers en home entertainment. Vandaar dat we binnenkort starten met een online Computer Idee Panel. Iets voor u?

Het Computer Idee Panel is een onderzoekspanel voor lezers van Computer Idee. We willen u via dit panel onder andere vragen naar uw ervaringen met Computer Idee en uw ervaringen en standpunten met betrekking tot ontwikkelingen op het gebied van computers, home entertainment en andere onderwerpen die u geregeld aantreft in Computer Idee. De onderwerpen die aan bod komen zijn divers, bijvoorbeeld over de cover van Computer Idee of de redactionele inhoud. In ieder geval gaan de vragen altijd over u in relatie tot Computer Idee. Soms worden er ook vragen gesteld over uw interesses en hobby's, omdat Computer Idee u nu eenmaal graag beter wil leren kennen. Dan kunnen we ons blaadje nóg leuker maken...

Is het allemaal liefdewerk oud papier? Nee, want door mee te doen maakt u ook geregeld kans op leuke prijzen. Aanmelden? Graag - dat kan door

hier

te klikken. Tot Panels? Tot Panels!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord