Zo kies je een tv-pakket dat bij je past 2018-01-03T12:44:08

Crosscall Action X3: extra stevige smartphone

DJI Goggles voor drone-racers onthuld

Zo kies je een tv-pakket dat bij je past

Zo kies je een tv-pakket dat bij je past

Iedereen kijkt tv op zijn of haar manier. Gelukkig is het mogelijk om een tv-pakket te nemen dat goed op individuele wensen aansluit. Vind je het lastig om te bepalen waar je zoal op moet letten? Geen nood, we helpen je in 4 handige stappen op weg.

 

1. Kijk eerst wat je standaard krijgt

Met interactief tv kijken, kun je tv kijken zoals jij dat wilt. Standaard krijg je daarbij de beschikking over meer dan 70 zenders waarvan er zo’n 45 in HD-kwaliteit. Je kunt 7 dagen terugkijken via de ingebouwde gids, live pauzeren en on demand films bekijken. Heb je een abonnement op Netflix? Dan zal dit standaard in het menu worden opgenomen. Met bijvoorbeeld digitale tv van KPN heb je dus al een heel compleet aanbod en tal van mogelijkheden. Neem dit even goed door om te ontdekken of je niks mist.

2. Vul aan met een zenderpakket op maat

Ben je een sportliefhebber, hou je van films en series of kijk je graag naar buitenlandse zenders? Dan is het misschien een idee om uit te breiden met een zenderpakket. Zo is bijvoorbeeld Fox Sports Eredivisie waarmee je geen belangrijke voetbalwedstrijd meer mist of kun je met Film1, Videoland of het Pluspakket van je huiskamer een thuisbioscoop maken.

3. Bepaal of je ook wilt opnemen

Ben je vaak niet thuis wanneer je favoriete serie of talkshow op tv is, dan kun je overwegen om te kiezen voor een Opnemen Pakket. Hiermee kun je – zelfs als je niet thuis bent – opnamen inplannen en heb je maar liefst 200 uur opslagruimte. Er kunnen 6 programma’s tegelijkertijd worden opgenomen en het is ook heel eenvoudig om zo bijvoorbeeld een hele serie te bewaren.

4. Check of je extra ontvangers nodig hebt

Kies je voor interactieve tv, dan zijn hier standaard 2 digitale tv-ontvangers bij inbegrepen. Je kunt dit aantal – afhankelijk van de snelheid van je aansluiting – uitbreiden tot maximaal 6. Hou hier rekening mee wanneer je voor interactieve tv kiest. Voor elke extra ontvanger betaal je een klein bedrag per maand.

5. Vergeet de app niet

Thuis en onderweg kun je programma’s en on demand kijken middels een speciale app. Dat is niet alleen heel gemakkelijk en kan er zelfs voor zorgen je helemaal geen extra digitale tv-ontvanger nodig hebt. De app voor onderweg online tv kijken is er voor zowel smartphones en tablets die werken met iOS of Android. Daarnaast is het ook mogelijk om in de browser op een pc of tablet te kijken. Je kunt de app daarnaast ook gebruiken om bijvoorbeeld onderweg opnames in te plannen.

De app is erg handig wanneer je een weekje op vakantie bent of – bijvoorbeeld door vertraging – niet thuis maar in de trein die spannende finale wilt bekijken. Hou er wel rekening mee dat online tv kijken in het buitenland niet beschikbaar is.

Dit artikel is tot stand gekomen met onze Partner-redactie. Deze levert redactionele diensten aan commerciële partners van Reshift. Artikelen die door afdeling geschreven zijn, herkent u aan het lichtblauwe Partner-label. De Partner- redactie opereert gescheiden van de reguliere Reshift-redacties, zodat de redactionele onafhankelijkheid van deze laatste groep gegarandeerd blijft. De redactie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord