2014 Antivirus pakket voor minder dan 4 euro

© CIDimport

2014 Antivirus pakket voor minder dan 4 euro

Geplaatst: 27 november 2013 - 08:56

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:46

Redactie ID.nl

In deze maanden zijn er de Verenigde Staten erg gunstige deals te vinden, op allerlei gebied. Het is de tijd van het jaar tussen Thanksgiving (de vierde donderdag in november in de VS) en kerstmis – de tijd voor maniakaal shopping gedrag. De grote winkelketens, zowel offline als online, doen daar van harte aan mee, en lokken klanten met zeer scherpe aanbiedingen. Omdat er steeds meer digitale distributie (van software, films e.d.) is, kunnen wij daar vaak ook gebruik van maken. Hier vind je de eerste!

Wij zoeken in de komende tijd voor jou de beste deals uit. We vertellen welke trucjes je moet uithalen om de deal te bemachtigen, en hebben de aankoop al geverifieerd voor je. En het leuke is: we geven de software die wij hebben gekocht ook weg. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, waarin we de tips ook plaatsen, en je maakt kans op het pakket. Sterker nog: misschien hebben we de komende tijd nog wel heel bijzondere aanbiedingen voor je…

Hier komt de eerste:

Kaspersky Lab Antivirus 2014 voor 5 dollar

Voor een luttele $4,99, nog geen 4 euro, verkoopt Newegg dit erg goed gereviewde antivirus pakket. Hier kan je de aanbieding vinden.

Hoe te kopen

Maak een account aan op Newegg. Gebruik een credit card en vul de gegevens van de credit card in. Maar let op: Kies een Amerikaans adres als ‘shipping address’ (aflever-adres) en als ‘billing address’ (rekening-adres). De software mag alleen in de VS verkocht worden. Sommige bedrijven controleren de creditcard gegevens (met name het billing address) maar Newegg niet. Zolang de credit card geldig is en valide, zit je goed. Dat het afleveradres in de VS is, is helemaal niet erg voor software downloads ;-) Download de software met de link die je van Newegg krijgt, en gebruik de registratiecode.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten