Railroad Tycoon

gratis downloaden

Railroad Tycoon

Cornelius Vanderbilt en J. Pierpont Morgan zijn twee namen die onlosmakelijk zijn verbonden met enorme rijkdom. Ze behoorden tot de pioniers die een begin maakten met het Amerikaanse spoorwegnet – uiteraard met het doel daar nog veel rijker van te worden. Wie zichzelf of zijn producten door het enorme land wilde verplaatsen, kon weinig anders dan akkoord gaan met de woekertarieven die de heren rekenden.
Dit alles was voor de beroemde games-ontwerper Sid Meier de aanleiding om Railroad Tycoon te bedenken; de eerste in een lange reeks managementspellen. Na jaren is er voor deze klassieker de opvolger Railroads en om dat te vieren (en er een beetje reclame voor te maken) kunt u de originele Railroad Tycoon nu gratis downloaden.
Alhoewel het spel grafisch niet meer van deze tijd is, is het speelplezier er geen fractie minder om. Lukt het u om een zo slim mogelijk spoorwegnet aan te leggen en daar zo veel mogelijk mensen en goederen mee te vervoeren? Slaagt u er in de moordende concurrentie het hoofd te bieden en uw aandeelhouders tevreden te houden? Probeer dit fraaie spel om er achter te komen.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord