Uit het blad: Maak zelf spelletjes met JavaScript (2)

gratis downloaden

Uit het blad: Maak zelf spelletjes met JavaScript (2)

Hieronder kunt u de bestanden bijbehorend bij het artikel Spelletje in JavaScript uit Computer Idee downloaden. De download bestaat uit een zip-archief met daarin onder meer de volgende bestanden:
jQueryGame.html
jquery.game.js
jquery.game.css

De programmacode vindt u ook terug in de bestanden jquery_game_css.pdf, jquery_game_js.pdf en jquerygame_html.pdf, die ook in het archief zijn opgenomen.

De bovengenoemde .html, .js en .css-bestanden zijn te openen met Windows Kladblok, maar bij voorkeur gebruikt u Notepad++, aangezien dit programma beter overweg kan met html- en scriptbestanden, waarbij dan de opmaak behouden blijft.

downloaden

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord