Snapseed - Een van de beste mobiele fotobewerkers

gratis downloaden

Snapseed - Een van de beste mobiele fotobewerkers

Als u al dacht dat het aantal fotobewerkers voor de pc enorm was, dan moet u eens gaan zoeken in de app-winkels van Google of Apple. Daar vliegen ze je pas echt om de oren. Maar welke zijn een beetje de moeite waard? Bert Goedhart weet het wel; hij zweert bij Snapseed. Alhoewel Snapseed bepaald geen gloednieuwe app is, is het product de afgelopen jaren wel steeds meer uitgebreid en zo uitgegroeid tot een sublieme fotobewerker voor uw mobiele apparaten. En aangezien we daarmee ook steeds vaker onze foto’s maken omdat we onze telefoon altijd bij de hand hebben is het logisch om ze ook daarop te bewerken.

Snapseed is, evenals de onvolprezen pc-filters van de Nik Collection (Voor Nop 2016/24), afkomstig van Google en de kwaliteit van de Nik-filters voel je er dan ook in terug.

Werkelijk elk aspect van een foto kun je met Snapseed eenvoudig naar je hand zetten, tot aan de stand van hoofden toe!

Download Snapseed voor iOS en Android

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord