Cyotek WebCopy - Download complete websites

gratis downloaden

Cyotek WebCopy - Download complete websites

Hadden we elders op deze pagina een programmaatje om web-apps lokaal te draaien, komt Jurjen Bakker ook nog eens met een programma om complete websites mee te downloaden om ze lokaal te kunnen openen en dat moois heet Cyotek WebCopy.

Waarom zou u complete websites willen downloaden? Niet omdat u weleens offline bent, want dat zijn we nog maar zelden. Maar bijvoorbeeld wel omdat sites voortdurend veranderen en u misschien een snapshot van een bepaald moment wilt hebben. Handig is ook dat WebCopy als webcrawler elk hoekje en gaatje van een site voor u bezoekt en dat kan leuke verrassingen opleveren.

Download Cyotek WebCopy

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord