MSGTag

gratis downloaden

MSGTag

Iedereen die veel mail verstuurt en ontvangt kent het verschijnsel: je ontvangt een bericht van iemand die om ontvangstbevestiging (Return Receipt) vraagt. Zelfs als je het mailtje keurig beantwoordt, zeurt het daarna nog om die bevestiging. De afzender wil blijkbaar wel heel graag weten dat u het bericht hebt gezien. Het omgekeerde kan natuurlijk ook: u stuurt een mail, hoort twee dagen niets en denkt 'zou de geadresseerde het wel gezien hebben?'. Als heel de wereld nu MSGTag zou installeren waren we van die narigheid af.
MSGTag automatiseert ontvangstbevestiging namelijk volledig. Wanneer u het programma installeert, importeert het uw e-mail-instellingen. Daarna maakt u een account aan en schakelt u het programma in. Het plaatst zichzelf nu in het systeemvak, zodat u er niets van merkt. Zodra nu een ontvanger een mailtje van u opent, ontvangt u daarvan direct automatisch bericht. U ziet zelfs hoeveel tijd is verstreken tussen verzenden en lezen. Dus nooit meer om bevestiging vragen en toch altijd weten dat uw post gezien wordt.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord