Apache OpenOffice - Een van de beste gratis kantoorbundels

gratis downloaden

Apache OpenOffice - Een van de beste gratis kantoorbundels

Ooit was er maar één tekstverwerker die ertoe deed en dat was WordPerfect, maar rond de tijd dat deze met onder andere spreadsheet Quattro Pro een echte kantoorbundel ging vormen, had Microsoft de hegemonie al overgenomen met Office. Er verschenen gratis alternatieven zoals OpenOffice maar dat hield op te bestaan.

Einde verhaal? Nee hoor. Het product kreeg een nieuw leven in de vorm van Libre Office en Apache OpenOffice. Die eerste is het populairst maar de tweede – waarvan net een nieuwe versie uit is – is ook zeer de moeite waard, al was het alleen maar vanwege het professionele karakter.

Download Apache OpenOffice

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord