AtNotes

gratis downloaden

AtNotes

AtNotes plaats het concept van de memobriefjes op zeer grote hoogte. Dat begint al met het feit dat ze niet meer per se geel hoeven te zijn. Desgewenst maakt u ze met een vrolijk kleurverloopje en/of met een opvallend lettertype.
Het grootste verschil met hun papieren collega's is echter de aanwezigheid. Papieren memobriefjes hangen de hele tijd overal en als u er veel gebruikt, verliezen ze daardoor vanzelf hun bruikbaarheid: u weet dan namelijk niet meer op welke u moet letten en dus moet u ze telkens allemaal lezen. Zo niet met AtNotes. Deze memobriefjes op het Bureaublad blijven verborgen tot een door u bepaald moment. Wilt u drie dagen voor een verjaardag worden gewaarschuwd zodat u nog tijd hebt om een kaart of cadeau te kopen? AtNotes toont op het door u aangegeven moment het juiste geheugensteuntje. Ook geluidssignalen zijn mogelijk. Moet u bijvoorbeeld elke dag om elf uur uw medicijnen innemen, dan kan het programma u dagelijks om die tijd waarschuwen. U kunt zelfs snelkoppelingen naar websites, e-mailadressen en programma's op de briefjes kwijt. Oja: Vergeet niet om het Nederlandse-taalbestandje te downloaden.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord