European Voice Translator - Neem uw Europese tolk mee op vakantie

gratis downloaden

European Voice Translator - Neem uw Europese tolk mee op vakantie

Deze tijd van het jaar trekken we er weer op uit om ons heil te zoeken in buitenlanden met een doorgaans zonniger klimaat. Vaak zijn dat landen waar men matig Engels spreekt en waar onze taalvaardigheid niet veel verder reikt dan het vragen om een cerveza of een café au lait. Jarenlang leidde dat tot vermakelijke misverstanden of zelfs onaangename situaties, maar nu kunnen we onze eigen tolk meenemen in de vorm van een app op de smartphone. European Voice Translator (EVT) is zo’n app en tipgever Ricardo van Gelderen maakte hem.

De app heeft wel een actieve internetverbinding nodig, want wat u er in het Nederlands tegen zegt wordt eerst omgezet in tekst door Google, vervolgens vertaald door Yandex Translate en tot slot weer uitgesproken in de gewenste taal (Engels, Frans, Duits, Spaans, Nederlands). De omgekeerde weg is ook mogelijk, dus die Franse ober is straks wél te verstaan.

Download European Voice Translater voor Android

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord