Unblocked - Toegang tot vele torrent- en streaming-sites

gratis downloaden

Unblocked - Toegang tot vele torrent- en streaming-sites

Er is een korte periode geweest waarin internetproviders op last van de rechter de toegang tot The Pirate Bay moesten blokkeren; een volstrekt zinloze exercitie vanwege de vele nieuwe omwegen die dagelijks naar de populaire downloadsite werden gecreëerd. Natuurlijk zijn er naast The Pirate Bay nog veel meer torrentsites en sites waar je bijvoorbeeld dingen kunt streamen. Uiteraard is lang niet alles wat je daar kunt vinden legaal, maar de keuze om daarvan – al dan niet via een vpn-verbinding – gebruik te maken is aan jou. Het verbieden van toegang tot bepaalde internet-content is tenslotte een praktische onmogelijkheid en schept een gevaarlijk precedent.


Om je te behoeden tegen toekomstige blokkades tipte F. Jansen ons over Unblocked, een site die niet alleen als een soort Startpagina een heleboel sites voor je op een rijtje zet, maar ze ook nog eens toegankelijk maakt.

Download Unblocked

 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord