3D Train Studio - Bouw de modelbaan van uw dromen

gratis downloaden

3D Train Studio - Bouw de modelbaan van uw dromen

We mogen graag klagen over de spoorwegen als de treinen weer eens overvol zitten of helemaal niet rijden vanwege natte bladeren op de rails. Wie echter wel eens zelf een modelspoorbaan heeft gemaakt weet dat het helemaal niet meevalt om het allemaal perfect te laten kloppen en wie een modelbaan exploiteert ter grootte van heel Nederland laat dus wel eens een steek vallen.

Wie zelf met treintjes wil spelen hoeft niet eens naar de speelgoedwinkel, want het kan gewoon op de pc met 3D Train Studio, een tip van M. Schultz. Dit fantastisch mooie programma is de droom voor elke modelbaanliefhebber. U kunt uw tracé bouwen met elk populair type modelspoor, rollend materieel, signalen en objecten toevoegen en vervolgens gaan rijden. U kunt zelfs plaatsnemen op de stoel van de machinist en zo door uw eigen model reizen. Liefhebbers delen hun ontwerpen en ook die kunt u naar hartenlust verkennen.

Download 3D Train Studio

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord