Computer Idee Nummer 26 Jaargang 2013

Computeridee 26 2013

De Kerstman en Sinterklaas zijn alweer bijna in het land en daarom zet Computer Idee alvast een aantal niet te missen applicaties op een rij voor de feestdagen. In Computer Idee editie 26, jaargang 2013 leren we je daarnaast hoe je een tablet volledig kindvriendelijk kan maken, hoe je een smartphone een seitje kan laten geven op de desktop en hoe je webmail optimaal en vooral simpel versleutelt. Ideaal! En alsof dat nog niet genoeg is, zetten we ook de interessantste tablet-extra's voor je op een rij. Alweer een Computer Idee die je niet mag missen! Nummer 26, jaargang 2013 is vanaf 3 december te koop!

De beste wensen!

Uw dierbaren krijgen uiteraard een handgeschreven kerstkaart, maar wat doet u met ál die vage kennissen, zakelijke relaties en ga zo maar door? Waar de Kerstman zijn elven heeft om hem te helpen, zo hebt u Word: daarmee maakt u in een handomdraai persoonlijke kaarten (bijna) helemaal autmatisch!

Houd Windows 8 privé!

De opdringerige en nagenoeg verplichte koppeling van het lokale Windows-account en een online Microsoft-account heeft wereldwijd én bij onze lezers tot veel wrevel geleid. Tijd dus om te kijken hoe u de ongewenste koppeling voorkomt of achteraf ongedaan maakt.

BitTorrent Sync: alles synchroon!

Wilt u ervoor zorgen dat altijd de laatste versies van uw documenten en bestanden automatisch op al uw apparaten komen te staan? BitTorrent Sync doet het zonder de privacy-risico's die u bij andere aanbieders loopt

Downloads uit dit nummer