Computer Idee Nummer 1 Jaargang 2014

Computeridee 1 2014

Je favoriete computertijdschrift begint knallend aan het nieuwe jaar! Computer Idee 1 staat weer boordevol handige tips en trucs, interessante tech-artikelen en toffe gadgets. In de nieuwe Computer Idee testen we tien Android-sticks en zetten we evenveel onmisbare tips voor 2014 op een rij. Ook blikken we terug op de applicaties die bepalen zijn geweest voor de manier waarop we tegenwoordig onze smartphone en tablet gebruiken. En alsof dat nog niet genoeg is leggen we stap voor stap uit hoe foto's het beste gepresenteerd kunnen worden en hoe een eigen cloudnetwerk gemakkelijk op te zetten is. Nummer 1, jaargang 2014 is vanaf 17 december te koop!

10x creatiever in 2014

We willen u graag overhalen om het in 2014 eens anders te doen. Daarom geven we u tien ideeƫn om met uw pc, mobiel, notebook of tablet een nieuwe weg in te slaan.

Eindelijk digitale radio in Nederland!

Sinds 1 september zijn eindelijk alle publieke en landelijke commerciƫle radiostations in heel Nederland via digitale radio te ontvangen. DAB+ heet deze nieuwe technologie. Computer Idee legt uit wat het is en hoe u digitale radiozenders kunt ontvangen.

Herstel Windows 8

Windows 8 lijkt een 'stabiel' besturingssysteem. Dat neemt niet weg dat er onverhoeds problemen kunnen optreden: een nukkige driver, een wispelturige (dual) bootloader, corrupte systeembestanden, een vergeten wachtwoord... Dankzij enkele handige (en geavanceerde) herstelopties en -tools blijkt u ook zulke rampscenario's de baas.

Downloads uit dit nummer