Computer Idee Nummer 2 Jaargang 2014

Computeridee 2 2014

De tweede Computer Idee van 2014 ligt alweer in de winkels en ook dit nummer staat weer bomvol gadgets, nieuws, reviews, tests en artikelen. In deze uitgave van Computer Idee blikken we vooruit op het komende jaar. Welke producten mogen we verwachten in 2014? Van smartwatches en gebogen televisies tot supertablets en gebogen telefoons: Computer Idee zet alles voor je op een rij. In editie 2 testen we daarnaast een aantal draadloze harde schijven en geven we antwoord op de vraag 'is draadloos opslaan gemakkelijk?'. Alsof dat nog niet genoeg is, bespreken we ook alle functies van de PlayStation 4. Sony's nieuwste spelcomputer kan namelijk veel meer dan alleen de nieuwste games afspelen. Genoeg redenen om de nieuwe Computer Idee niet in de winkels te laten liggen!

Dit zegt de glazen bol

Met het nieuwe jaar vers in de startblokken is het een mooi moment om vooruit te kijken. Wat kunnen we in 2014 verwachten op het gebied van computers, gadgets, hardware en software?

Draagbaar lanceerplatform

Wilt u ook onderweg geregeld uw favoriete tools gebruiken, dan vormt een goedkope en stootvaste usb-stick met draagbare toepassingen de perfecte combinatie. U vindt vast en zeker iets van uw gading tussen de talloze (vaak gratis) portable apps. Voeg daar een overzichtelijk startmenu aan toe en u kunt overal aan de slag.

Spelmaker als breinbreker

Als het aan Microsoft ligt, kun je niet jong genoeg beginnen met programmeren. Daarom ontwikkelde men Kodu; voor programmeurs van alle leeftijden.

Downloads uit dit nummer