Computer Idee Nummer 3 Jaargang 2014

Computeridee 3 2014

Computer Idee is terug en staat weer boordevol interessante artikelen, handige workshops en toffe tips en trics! In editie drie van dit nieuwe jaar draait alles om de 'phablet', de handzame mix tussen een smartphone en een tablet. Computer Idee zet acht van deze maxi-mobieltjes op een rij en test alle functies van de slimme apparaten. Altijd al uw eigen VPN op willen zetten? In deze editie leggen we uit hoe! Daarnaast workshops over het bedienen van uw pc met gebaren, het gebruiken van de Skydrive in Windows 7 eb het maken van de mooiste HDR-foto's. Alsof dat nog niet genoeg is, bespreken we ook het fenomeen 3D-printen en de nieuwste trucs van cyberboeven. Waar wacht u nog op? Haal de nieuwe Computer Idee, editie 3 van 2014, nu in de winkel!

Van karaoke tot wereldhit

Muziek op de pc of smartphone; de mogelijkheden zijn eindeloos. Bouw uw eigen virtuele opnamestudio, installeer een karaokeprogramma of sleutel aan uw dj-skills tot u zichzelf de tweede Hardwell waant. Veel geld hoeft uw hobby of droom niet te kosten.

De keuze is reuze

Smartphones worden al jaren alsmaar groter. Inmiddels zijn er al heel wat exemplaren op de markt die veel weghebben van een kleine tablet. Wij hebben acht Android-'phablets' voor u getest.

Gezocht: hacker voor fabrieks-inbraak

Criminelen en overheden huren steeds vaker hackers in om precisie-aanvallen uit te voeren op specifieke organisaties, waaronder fabrieken.

Downloads uit dit nummer