Computer Idee Nummer 4 Jaargang 2014

Computeridee 4 2014

Cameraliefhebbers opgelet: in deze editie van Computer Idee testen we een zeer compacte Nikon-camera die gemakkelijk als spiegelreflex te gebruiken is. Handig, en héél goed! Daarnaast blikken we in editie 4 van 2014 terug op de Amerikaanse gadgetbeurs CES en zetten we de beste, tofste en meest aparte tech-goodies voor je op een rij. Ook leggen we uit hoe je je smartphone kunt upgraden naar Android-versie 4.4 KitKat en geven we een spoedcursus Google Web Designer, waarmee iedereen - ja, echt iédereen - een eigen HTML 5-website kan maken! Alsof dat nog niet genoeg is, laten we ook zien hoe je een eigen tijdschrift maakt die je vervolgens kunt lezen op je favoriete tablet. Meer dan genoeg reden om ook deze Computer Idee niet te laten liggen!

De digitale trends van nu (en straks)

Smart, connected en draagbaar: dat ware dé trends op de CES, de grote jaarlijkse technologiebeurs in Las Vegas die een paar weken geleden gehouden werd. Wij praten u snel helemaal bij.

Bureaublad overnemen

Hoewel het bureaublad-op-afstand primair bedoeld is voor toegang van buitenaf, kan deze techniek ook binnen het thuisnetwerk z'n diensten bewijzen!

Spiegelreflex op zakformaat

Fotograferen doen we steeds vaker met onze smartphone - die hebben we immers toch altijd bij ons. Maar wat als u foto's wilt met een betere kwaliteit? Slepen met een spiegelreflexcamera is ook weer zo'n gedoe. Geen nood: wij hebben voor u het perfecte compromis!

Downloads uit dit nummer