Epson EcoTank


 

 Onder de naam EcoTank heeft Epson een reeks printers aangekondigd die werken met een compleet nieuw principe; geen inktcartridges meer die met grote regelmaat moeten worden vervangen, maar een geïntegreerd inkttanksysteem met hoge capaciteit. Epson biedt met de EcoTank de eerste merkprinter in Nederland met een navulbaar inktreservoir. Of u nu thuis of op kantoor afdrukt, met een Epson printer met inkttanksysteem is de ideale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar uiterst voordeliger en probleemloze printer, zonder concessies te doen aan prestaties of kwaliteit.

EcoTank ET-2550: Ideale printer voor het drukke gezin

Een printer die altijd werkt, geen onderhoud nodig heeft, vanaf alle apparaten in huis bediend kan worden en betaalbaar is? De Epson EcoTank ET-2550 is het antwoord op de vele eisen van een druk gezin.

Lees meer

Nooit meer inktcartridges verwisselen met de EcoTank

Iedereen kent de melding “Inkt op, vervang cartridge” wel. Hij behoort tot de grootste ergernissen onder computergebruikers. Maar deze melding behoort vanaf nu tot het verleden, want Epson heeft de printer opnieuw uitgevonden met EcoTank. Vanaf nu kunt u twee jaar lang zorgeloos printen zonder extra kosten.

Lees meer

Lifehacking tips voor de ZZP’er

Als ZZP’er wil je zo efficiënt mogelijk werken. Je bent op jezelf aangewezen en wilt zo min mogelijk afleiding bij je primaire werkzaamheden. In dit artikel bespreken we een vijftal lifehacking tips die je tijd én geld zullen besparen!
 

Lees meer

Epson EcoTank ET-4500: de ideale printer voor ZZP’ers

Een ZZP’er is op zichzelf aangewezen en heeft daardoor een druk bestaan. Het laatste wat je als zelfstandige wilt, is nadenken over inktcartridges, ingewikkelde bediening en onnodig hoge kosten. Met de Epson EcoTank ET-4500-serie is dat definitief verleden tijd. Dit is de ideale printer voor ieder thuiskantoor.
 

Lees meer

Drie zaken om rekening mee te houden bij aanschaf van een printer

De juiste printer aanschaffen is niet altijd even makkelijk. De afdrukbehoeften van kleine bedrijven of thuiskantoren verschillen vaak nogal ten opzichte van die van grotere ondernemingen. Hoe maak je de juiste afwegingen? We zetten de drie belangrijkste factoren op een rij.
 

Lees meer

Onderzoek: gezinnen bewaren belangrijke documenten het liefst op papier

Uit een recent onderzoek blijkt dat gezinnen belangrijke documenten nog steeds het liefst uitprinten, in plaats van deze digitaal te bewaren. Circa 53% van alle gezinnen in Europa heeft nog steeds de behoefte om een of twee keer per week documenten af te drukken. Overige uitkomsten uit het onderzoek wijzen er op dat een papierloze maatschappij nog steeds ver weg is.

Lees meer

Twee jaar printen zonder extra kosten

Wat kost een printer? Meestal wordt alleen gekeken naar de aanschafprijs. Veel fabrikanten leveren een nieuwe printer met een basishoeveelheid inkt, die al snel op is, zodat je opnieuw in de buidel moet tasten. De Epson EcoTank-printers worden geleverd met voldoende inkt voor twee jaar. 
 

Lees meer

Eenvoudig draadloos printen via je smartphone en tablet

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Daarmee kun je veel meer dan alleen bellen, spelletjes spelen en WhatsAppen. Documenten printen bijvoorbeeld. Dat kan zelfs als je niet thuis bent, bijvoorbeeld met Email Print, één van de Epson Connect diensten. En ook printen naar ‘de cloud’ is mogelijk. Een printer was nog nooit zo veelzijdig als nu.

Lees meer

Epson EcoTank ET-2550 in de praktijk

Vaak moet de inkt van je thuisprinter na een aantal maanden alweer vervangen worden. Epson heeft hier met de Eco-tank serie iets op bedacht: bij aanschaf krijg je voor twee jaar genoeg inkt mee. In dit artikel lees je onze bevindingen over de EcoTank ET-2550.

Lees meer

Video

Bekijk de video voor een presentatie van de Epson EcoTank aan lezers van Computer Idee.

Lees meer