FAQman |
Zoeken
Vraag aan de FAQman
Freewebs en Errorsafe
"Ik heb als hobby diverse websites, waaronder ook een website die hoog scoort met linkruil: www.vonscheven.org⁄linkruil.asp. Nu heb ik in het verleden gemerkt, dat ik soms na het bezoeken van (gratis gehoste) websites op 'www.freewebs.com' een popup van Errorsafe te zien kreeg. Errorsafe is een (anti)-virusprogramma, dat suggereert dat de PC besmet is... Daarom plaats ik geen links meer naar sites op www.freewebs.com. Is het eigenlijk wel veilig om websites op www.freewebs.com te bezoeken of houdt dit bedrijf zich inderdaad bezig met dubieuze praktijken?"
Guus von Scheven - zaterdag 05 januari 2008
De FAQman: Persoonlijk mijdt uw FAQman websites die via 'www.freewebs.com' worden gehost. Het Errorsafe-probleem en (!) het Drivecleaner-probleem steken inderdaad de kop op via deze gratis hosting provider. Als u spreekt over 'veilig' dan spreekt u natuurlijk over een website die u géén schade berokkent. Zo beschouwd moet 'www.freewebs.com' dan ook worden gemeden...
» toon me nog een vraag

