1 Hacker Way nieuw adres Facebook 2013-11-04T16:18:33

Samsung toont transparant tablet van de toekomst

Download.com bundelt freeware met trojan

1 Hacker Way nieuw adres Facebook

1 Hacker Way nieuw adres Facebook

Het hoofdkwartier van Facebook is nu gevestigd aan de 1 Hacker Way zo is nu al te zien op de nieuwe visitekaartjes van het bedrijf.

Er zijn meer bedrijven met toepasselijke adressen zoals Genetech dat op 1 DNA Way zit en ook Apple heeft met 1 Infinite Loop een toepasselijk adres. Naar verluidt is het motto binnen Facebook ‘Move Fast and Break Things’. Een motto dat prima aansluit bij een hacker natuurlijk hoewel Facebook ze liever niet op hun website bezig ziet.

FacebookZie hier een aantal foto’s van het nieuwe hoofdkwartier, dat het voormalig hoofdkwartier was van Sun Microsystems (die het 1 Network Drive noemde). Omdat het nogal afgelegen ligt van uitgaansgelegenheden, werd het ook wel 'Sun Quentin' genoemd (naar de wereldberoemde gevangenis San Quentin). Zie hier meer foto’s van het gebouw. De campus zou aanvankelijk als adres 1 Social Circle krijgen maar aangezien Google al met de naam ‘Circles’ kwam in hun sociale netwerksite Google+ is dat niet doorgegaan.

Andere voorbeelden van adressen genoemd zijn naar de activiteiten van het bedrijf:

  AOL – 22000 AOL Way

  American Physical Society – 1 Physics Ellipse

  Apple – 1 Infinite Loop

  Dell – 1 Dell Way

  Facebook – 1 Hacker Way

  Genentech – 1 DNA Way  Microsoft – 1 Microsoft Way

  Oracle – 500 Oracle Way

  Sun Microsystems (now relocated) – 1 Network Drive

  TRW (now Lockheed Martin) – 1 Space Way

 

[Via: TechCrunch]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord