14-jarige ontwikkelt iPhone-app voor Van den Ende

© CIDimport

14-jarige ontwikkelt iPhone-app voor Van den Ende

Geplaatst: 23 december 2009 - 10:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:20

Redactie ID.nl

Een 14-jarige jongen heeft een iPhone-applicatie ontworpen, genaamd Musicals. Hiermee kunnen iPhone-bezitters informatie over alle musicals van het theaterbedrijf Stage Entertainment die in de buurt zijn opvragen. De ontwerper, Tim van Elsloo, was zelf op het bedrijf van Joop van den Ende afgestapt met het voorstel een Musical App voor het theaterproductiebedrijf te ontwikkelen.

Een 14-jarige jongen heeft een iPhone-applicatie ontworpen, genaamd Musicals. Hiermee kunnen iPhone-bezitters informatie over alle musicals van het theaterbedrijf Stage Entertainment die in de buurt zijn opvragen.

De ontwerper, Tim van Elsloo, was zelf op het bedrijf van Joop van den Ende afgestapt met het voorstel een Musical App voor het theaterproductiebedrijf te ontwikkelen. Het was hem opgevallen dat nog geen enkel theaterbedrijf in Nederland gebruik maakt van dit platform. Bij Stage Entertainment was men direct heel enthousiast over de applicatie en het initiatief. Tim bouwde het idee verder uit en de applicatie werd direct door Apple goedgekeurd.

Vanaf vandaag kunnen iPhone-bezitters deze gratis app downloaden en allerhande achtergrondinformatie over musicals vinden, zoals programmering, cast, de show. Ook kan men kaarten reserveren, trailers bekijken en een route naar het theater op de kaart van Nederland bekijken. De 14-jarige maker heeft al eerder applicaties voor de iPhone gemaakt, zoals iPretpark en een vertaal-app. (afbeelding: iPhoneclub.nl)

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten