80 procent van Nederlanders lachend op Facebook-profielfoto 2015-11-23T16:00:33

'Klachtenregen Online.nl houdt aan'

Lucy de Australopithecus herondekt door Google

80 procent van Nederlanders lachend op Facebook-profielfoto

80 procent van Nederlanders lachend op Facebook-profielfoto

80 procent van de Nederlanders staat lachend op zijn Facebook-profielfoto. We vinden het belangrijk dat deze positiviteit uitstraalt, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope.

Profielfoto's worden niet vaak verwisseld en zijn daardoor niet altijd even actueel. Tweederde van de ondervraagden geeft aan de foto maar één keer per jaar te verwisselen. Zodra dat wordt gedaan, krijgt zo'n foto gemiddeld 42 likes. 

Vakantiefoto

Zes op de tien Nederlanders poseert op de foto, drie op de tien maken 'm op vakantie. Hebben mensen kinderen, dan gaan die in 52 procent van de gevallen mee op de foto.

Een kwart van de Nederlanders neemt een andere foto in het geval van rampen, zoals onlangs nog bij de aanslagen in Parijs. Ook opvallend: 25 procent kijkt niet in de lens.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord