Acer Android netbook uitgesteld in Benelux

© CIDimport

Acer Android netbook uitgesteld in Benelux

Geplaatst: 21 december 2009 - 11:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:21

Redactie ID.nl

Inmiddels is het eerste Android netbook via Amazon te bestellen, maar Nederland moet nog even wachten. Volgens een woordvoerder van Acer komt de eerste Android-netbook in februari of maart 2010 uit. Het gaat ook om een ander type. Het eerste Android netbook, de Acer Android One D250 om precies te zijn, is uitgerust met enerzijds het Windows XP-besturingssysteem en anderzijds Android.

Inmiddels is het eerste Android netbook via Amazon te bestellen, maar Nederland moet nog even wachten. Volgens een woordvoerder van Acer komt de eerste Android-netbook in februari of maart 2010 uit. Het gaat ook om een ander type.

Het eerste Android netbook, de Acer Android One D250 om precies te zijn, is uitgerust met enerzijds het Windows XP-besturingssysteem en anderzijds Android. Het 10,1 inch netbook is te koop voor $334,99 via Amazon.

Acer laat weten dat de lancering van het Android netbook in de Benelux is uitgesteld tot februari/maart 2010. Het gaat dan om typenummer 532. Dit is eveneens een 10 inch notebook, maar dan met andere specs. Deze zijn nog niet vrijgegeven.

Wanneer Android in het vaarwater komt van het andere Google besturingssysteem, Chrome OS, is nog niet bekend. Maar volgens Google-oprichter Sergey Brin is het te verwachten dat Android en Chrome zullen convergeren op termijn.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten