Adobe Creative Suite 2 gratis te downloaden [UPDATE]

© CIDimport

Adobe Creative Suite 2 gratis te downloaden [UPDATE]

Geplaatst: 8 januari 2013 - 13:02

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:57

Redactie ID.nl

Adobe heeft versie twee van Creative Suite (CS) gratis beschikbaar gemaakt. Creative Suite is een verzameling van populaire Adobe-producten en versie twee bevat o.a. Photoshop, illustrator en GoLive (voor het ontwerpen van websites).

Momenteel zit Adobe op versie 6.5 van Creative Suite. Versie twee kwam acht jaar geleden uit en zodoende is er dan ook geen officiële ondersteuning voor Windows 7 en 8 waardoor de compatibiliteitsmodus wellicht ingeschakeld moet worden om het probleemloos te draaien op de nieuwste Windows-versies. De Creative Suite 2 is zowel voor de Mac als voor Windows te downloaden. Voor wie niet een complete Suite wil installeren zijn er ook losse versies te downloaden van de volgende Adobe programma’s (ook programma’s die niet in CS2 zitten):

Acrobat 3D (Alleen voor Windows)GoLive CS2Acrobat Standard 7.0Illustrator CS2Acrobat Pro 8InCopy CS2Audition 3InDesign CS2Photoshop Elements 4.0/5.0Photoshop CS2Adobe Premiere Pro 2.0 (alleen voor Windows) 

Adobe Creative Suite 2 downloaden

Bovenstaande programma’s en Adobe Creative Suite 2 zijn hier te downloaden (je moet alleen wel even een gratis Adobe-account aanmaken mocht je die nog niet hebben)

[UPDATE 09-01-2013 13:20]:

De downloads zijn bestemd voor mensen met een licentie voor CS2 die de software opnieuw moeten installeren zo laat Adobe via het Adobe forum aan gebruikers weten. Adobe heeft de activatieservers voor CS2 offline gehaald dus nu biedt Adobe de software met registratienummers aan voor deze doelgroep.Echter is de pagina door iedereen te benaderen en is alles ook voor iedereen te downloaden met licentiecodes. Het is niet te verwachten dat Adobe gaat optreden tegen mensen die de software gaan downloaden zonder al over een licentie te beschikken. Maar toch; Op eigen 'risico' downloaden dus.

[Via: Websonic]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten