Ajax-Twente online al klapper

© CIDimport

Ajax-Twente online al klapper

Geplaatst: 13 mei 2011 - 11:22

Aangepast: 19 september 2022 - 13:26

Redactie ID.nl

Voetbalfans tellen de uren af naar aanstaande zondag half drie, als Ajax en FC Twente strijden om de landstitel.

Ajax-Twente online al klapper

Voetbalfans tellen de uren af naar aanstaande zondag half drie, als Ajax en FC Twente strijden om de landstitel. In de aanloop naar de wedstrijd wordt er op internet inmiddels druk gezocht naar alles wat met beide clubs te maken heeft.

Google houdt veel bij – zo ook zoektermen die ingetikt worden. In de categorie sporttermen  zijn de afgelopen week achtereenvolgens Ajax, Twente, Twente-Ajax en Voetbal de meest ingevoerde termen.  Wie daarbij ook nog eens kijkt waarnaar mensen in een bepaald gebied zoeken, ziet dat in Noord-Holland niet Twente-Ajax, maar Ajax-Twente een van de meest ingetikte termen is.

Ajax-Twente live
Veel gezocht wordt er ook op Ajax Twente live – logisch, omdat de Arena al een maand lang helemaal uitverkocht is en de kans om tegen een redelijke prijs nog een kaartje voor een van de 51.621 beschikbare plaatsen te kunnen bemachtigen is klein.

Bekerwedstrijd op tv
Wie digitale televisie van Ziggo heeft, kan de wedstrijd ook live bekijken. Tegen betaling uiteraard: voor 5,95 euro kunnen zowel de voor- en nabeschouwing als de wedstrijd zelf bekeken worden. Inmiddels hebben zich bij Ziggo al enkele duizenden mensen gemeld die de wedstrijd zo willen zien.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten