Al bijna één miljoen digitale aangiftes binnen 2013-10-10T14:33:50

Philips komt met Skypen en MSN-en met de huistelefoon

Vooral mailen en chatten populair

Al bijna één miljoen digitale aangiftes binnen

Al bijna één miljoen digitale aangiftes binnen

Onze vrienden van de Belasting-dienst hebben inmiddels al bijna één miljoen digitale aangiftes voor de inkomstenbelasting 2005 binnen. Het gaat om 900.000 stuks via internet verstuurd en 100.000 per diskette.De Belastingdienst ziet een duidelijke toename van het aantal aangevers via internet.

Onze vrienden van de Belasting-dienst hebben inmiddels al bijna één miljoen digitale aangiftes voor de inkomstenbelasting 2005 binnen. Het gaat om 900.000 stuks via internet verstuurd en 100.000 per diskette.

De Belastingdienst ziet een duidelijke toename van het aantal aangevers via internet. Het aantal mensen dat een diskette instuurde daarentegen daalt in vergelijking met vorig jaar zelfs met 50%.
Opvallend is het grote aantal gebruikers van DigiD, inmiddels al ruim 60.000.
Met de verwerking van de papieren aangifteformulieren wordt later deze maand begonnen, zodoende zijn daar nog geen aantallen van bekend.
Moet u nog aan de aangifte beginnen? Handig hulpmiddel is Computer Idee's Excel-sheet, dat u hier vindt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord