© CIDimport

ALDI stunt met smartphones

Geplaatst: 17 februari 2012 - 06:51

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:23

Redactie ID.nl

Vanaf 22 februari liggen er ook eigen merk-smartphones in de schappen van supermarkt ALDI.

Vanaf 22 februari liggen er ook eigen merk-smartphones in de schappen van supermarkt ALDI. Onder het merk Wolfgang worden drie verschillende simlockvrije telefoons geïntroduceerd: een qwerty-telefoon en twee verschillende Android-telefoons.

Qwerty-smartphone

Bij ALDI kon u al regelmatig terecht voor pc’s, notebooks, ebookreaders en tablets, maar eigen merk-smartphones hadden we nog niet gezien. Daar komt vanaf aanstaande woensdag verandering in. Als eerste is een social media messenger phone met qwerty-toetsenbord en een dual sim slot aangeboden voor 49,99 euro.

Android 4,3 inch

Later dit jaar zullen nog twee dual sim-telefoons aan het assortiment worden toegevoegd: een Android-toestel met een groot 4,3 inch-scherm, snelle processor, twee camera's en op beide simkaarten 3G-verbinding. Deze smartphone zal ver onder de 200 euro worden verkocht.

Android 2,8 inch

Het derde toestel is eveneens een volwaardige Android smartphone met dual sim, maar dan met een compact 2,8 inch-scherm. De verkoopprijs hiervan zal onder de 100 euro liggen.

Twee simkaarten

De nieuwe telefoons hebben alle een dual sim-mogelijkheid. Met twee simkaarten kun je bijvoorbeeld een voordelig bellen bundel nemen bij de ene provider en een voordelig internet bundel bij de andere. Of je kunt je zakelijke en privénummer in één apparaat combineren.

Overigens wordt zaterdag 18 februari de LG P970 smartphone verkocht bij ALDI.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten