Allofmp3.com komt met tegenhanger van iTunes

© CIDimport

Allofmp3.com komt met tegenhanger van iTunes

Geplaatst: 31 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 20 september 2022 - 07:31

Redactie ID.nl

Allofmp3.com, een van de meest bekende en beruchte sites voor het kopen van muziek, komt met een eigen muziekspeler. De allTunes-software gaat de concurrentie aan met iTunes.

Allofmp3.com komt met tegenhanger van iTunes

Allofmp3.com, een van de meest bekende en beruchte sites voor het kopen van muziek, komt met een eigen muziekspeler. De allTunes-software gaat de concurrentie aan met iTunes. Op dit moment is de software in het betastadium aangeland.

allTunes laat gebruikers op dit moment de gehele Allofmp3.com-database doorspitten, alle nummers beluisteren en via het programma zijn muzieknummers ook te kopen en te downloaden.

Allofmp3.com is een Russiche muzieksite die downloads van complete albums vaak voor niet meer dan een dollar aanbiedt dankzij een maas in de Russische wetgeving. Naast het goedkope tarief biedt Allofmp3.com nog meer voordelen: u kunt zelf bepalen welk formaat u graag wilt downloaden, of dit nu mp3, aac, ogg of wma is. Ook de bitrate ligt over het algemeen stukken hoger dan die bij concurrerende diensten. In allTunes is het overigens mogelijk alle nummers in de database te beluisteren, in plaats van een klein gedeelte van het nummer. Wel wordt de bitrate verlaagd om oneigenlijk gebruik tegen te gaan.

Naast de huidige Windows-download zijn er ook versies voor mobiele telefoons in de maak.

Bron: DailyTech
Link: Allofmp3.com
Link: allTunes website

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten