Allofmp3.com komt met tegenhanger van iTunes 2013-10-10T14:33:40

Desperate Housewives gaan The Sims achterna

Surfbesmetting groeiend probleem

Allofmp3.com komt met tegenhanger van iTunes

Allofmp3.com komt met tegenhanger van iTunes

Allofmp3.com, een van de meest bekende en beruchte sites voor het kopen van muziek, komt met een eigen muziekspeler. De allTunes-software gaat de concurrentie aan met iTunes.

Allofmp3.com, een van de meest bekende en beruchte sites voor het kopen van muziek, komt met een eigen muziekspeler. De allTunes-software gaat de concurrentie aan met iTunes. Op dit moment is de software in het betastadium aangeland.

allTunes laat gebruikers op dit moment de gehele Allofmp3.com-database doorspitten, alle nummers beluisteren en via het programma zijn muzieknummers ook te kopen en te downloaden.

Allofmp3.com is een Russiche muzieksite die downloads van complete albums vaak voor niet meer dan een dollar aanbiedt dankzij een maas in de Russische wetgeving. Naast het goedkope tarief biedt Allofmp3.com nog meer voordelen: u kunt zelf bepalen welk formaat u graag wilt downloaden, of dit nu mp3, aac, ogg of wma is. Ook de bitrate ligt over het algemeen stukken hoger dan die bij concurrerende diensten. In allTunes is het overigens mogelijk alle nummers in de database te beluisteren, in plaats van een klein gedeelte van het nummer. Wel wordt de bitrate verlaagd om oneigenlijk gebruik tegen te gaan.

Naast de huidige Windows-download zijn er ook versies voor mobiele telefoons in de maak.

Bron: DailyTech
Link: Allofmp3.com
Link: allTunes website


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord