© CIDimport

Amerikaanse gamer gekruisigd

Geplaatst: 24 maart 2006 - 13:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Redactie ID.nl

Wees niet bang: 'Cynewulf' is niet echt aan een kruis genageld, maar virtueel. Locatie: Roma Victor, een MMORPG die zich afspeelt in de tijd van de Romeinen.Cynewulf - in het dagelijkse leven een 27-jarige electriciën uit Michigan - moet zeven dagen bungelen omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan ganking, het met meerdere spelers afslachten van nieuwe spelers.

Amerikaanse gamer gekruisigd

Wees niet bang: 'Cynewulf' is niet echt aan een kruis genageld, maar virtueel. Locatie: Roma Victor, een MMORPG die zich afspeelt in de tijd van de Romeinen.

Cynewulf - in het dagelijkse leven een 27-jarige electriciën uit Michigan - moet zeven dagen bungelen omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan ganking, het met meerdere spelers afslachten van nieuwe spelers. En da's niet netjes.

Roma Victor, een MMORPG die zich afspeelt in Engeland ten tijde van de Romeinen, is op dit moment nog in testfase. In juli zou de game niet alleen door de beta-testers, maar door iedereen gespeeld moeten kunnen worden. Voor de kruisiging is gekozen omdat de makers van het spel streven naar historische juistheid, en een kruisiging was destijds één van de manieren om iemand te straffen die een zware misdaad begaan had. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten