Amerikaanse gamer gekruisigd 2013-10-10T14:33:42

Meer licht op de Postbank-trojan

Scholen doen roosters achter virtueel slot en grendel

Amerikaanse gamer gekruisigd

Amerikaanse gamer gekruisigd

Wees niet bang: 'Cynewulf' is niet echt aan een kruis genageld, maar virtueel. Locatie: Roma Victor, een MMORPG die zich afspeelt in de tijd van de Romeinen.Cynewulf - in het dagelijkse leven een 27-jarige electriciën uit Michigan - moet zeven dagen bungelen omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan ganking, het met meerdere spelers afslachten van nieuwe spelers.

Wees niet bang: 'Cynewulf' is niet echt aan een kruis genageld, maar virtueel. Locatie: Roma Victor, een MMORPG die zich afspeelt in de tijd van de Romeinen.

Cynewulf - in het dagelijkse leven een 27-jarige electriciën uit Michigan - moet zeven dagen bungelen omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan ganking, het met meerdere spelers afslachten van nieuwe spelers. En da's niet netjes.

Roma Victor, een MMORPG die zich afspeelt in Engeland ten tijde van de Romeinen, is op dit moment nog in testfase. In juli zou de game niet alleen door de beta-testers, maar door iedereen gespeeld moeten kunnen worden. Voor de kruisiging is gekozen omdat de makers van het spel streven naar historische juistheid, en een kruisiging was destijds één van de manieren om iemand te straffen die een zware misdaad begaan had. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord