Android 4 upgrade voor Galaxy S2 nu van start

© CIDimport

Android 4 upgrade voor Galaxy S2 nu van start

Geplaatst: 13 maart 2012 - 07:25

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:13

Redactie ID.nl

De update naar Android 4 Ice Cream Sandwich voor de Samsung Galaxy S2, wordt vandaag uitgerold. Als eerste zijn de Europese landen aan de beurt.

De laatste tijd werd er veel geschreven over de Ice Cream Sandwich update voor de Samsung Galaxy S2. Samsung had aangegeven dat die er aan zat te komen, op de Facebook-pagina van Samsung Israel werd 15 maart genoemd en vorige week stond de datum van 10 maart nog te lezen op het Fillippijnse blog van Samsung maar dat werd toch ontkend door Samsung wereldwijd. Nu staat het op de 'global' site van Samsung te lezen dat vandaag de uitrol van start gaat. 

Europa als eerste

De Europese landen en Zuid-Korea, het thuisland van Samsung, zijn als eerste aan de beurt. Wanneer we in Nederland dan precies de upgrade krijgen, is niet bekend. Je bent daarbij helaas ook nog eens afhankelijk van je mobiele telecomprovider.

Samsung Galaxy Note en Galaxy Tab ‘spoedig’ aan de beurt

Naast de Samsung Galaxy S2 krijgen ook andere apparaten van Samsung een update naar Android 4 Ice Cream Sandwich namelijk de Samsung Galaxy Note, Galaxy Tab 8.9 & 10.1. De LTE-versie van de Galaxy S2 krijgt ook later pas een update naar Android 4.

Android 2.3 Gingerbread firmware upgrades eind maart

De Galaxy S, Galaxy tab 7”, Galaxy S Plus, Galaxy S SCL en Galaxy W krijgen eind maart een Android 2.3 Gingerbread firmware upgrade.

Gebruikers van de Samsung Galaxy S2 kunnen nu eindelijk ook met Android 4 gaan spelen. Mocht je het op je Galaxy S2 hebben ontvangen, laat dan even weten hoe het je bevalt in de reacties.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten