Android 4 voor Galaxy S2 op 15 maart volgens Samsung Israel

© CIDimport

Android 4 voor Galaxy S2 op 15 maart volgens Samsung Israel

Geplaatst: 5 maart 2012 - 08:06

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:16

Redactie ID.nl

Op de Facebookpagina van Samsung Israel wordt gesproken over Android 4 (Ice Cream Sandwich) upgrade voor Samsung Galaxy S2 op 15 maart.

De upgrade zou beschikbaar komen voor unlocked toestellen van Samsung maar ook voor gelockte versies van de Galaxy S2 van telecom-providers. Of de uitrol wereldwijd zal geschieden, is niet bekend. Naar verwachting zal Europa wel snel aan de beurt zijn. Over het algemeen betekent een update in een ander land dat we ook in Nederland niet lang meer hoeven te wachten. Op 10 januari werd de Asus Transformer Prime al van een update naar Android 4 voorzien maar het geduld van de eigenaren van een Samsung Galaxy S2 wordt nog steeds op de proef gesteld.


Wanneer de Facebook-reactie wordt vertaald valt er grofweg het volgende te lezen:

We hebben er hard aan gewerkt, zoals beloofd. Jullie hebben geduldig gewacht. En op 15 maart zal het eindelijk uitkomen: Android 4.0, Ice Cream Sandwich, voor de tienduizenden Galaxy S II’s welke ofwel bij een telecombedrijf zijn gekocht in Israël of direct bij ons. We zijn erg enthousiast naar de uitrol en we hopen dat jullie dat ook zijn :-)


Android 4

Ice Cream Sandwich zal een verbeterde browser bevatten en misschien zelfs de nieuwe Chrome browser die nu in bètaversie is te downloaden. Lees hier wat er nieuw is in Android 4.

[Via: Androidworld]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten