Android Wear-watch lijkt op Apple Watch met Bubble Cloud 2015-08-19T15:32:45

ADV: 10 tips voor een duurzamer (thuis)kantoor

Google's eigen router durft mooi te zijn

Android Wear-watch lijkt op Apple Watch met Bubble Cloud

Android Wear-watch lijkt op Apple Watch met Bubble Cloud

De Apple Watch heeft met zijn bubbel-indeling voor apps een heel karakteristiek uiterlijk. Misschien ben je er wel een beetje jaloers op, als je een Android Wear-smartwatch draagt. De gratis Bubble Cloud-app biedt uitkomst.

Bubble Cloud Widgets + Wear is gratis te downloaden in de Play Store en zorgt er voor dat apps en contacten in bubbels worden weergegeven. Dat kan op je smartwatch, maar het werkt ook op je smartphone. Mocht je uitgekeken zijn op de standaard indeling.

Groeiende bubbels

De bubbels groeien naarmate je de apps daarin vaker gebruikt. De apps die je het meest nodig hebt, springen zo snel in het oog. Meerdere apps zijn ook samen te voegen in één bubbel.

In de app op je smartphone zijn ook nog allerlei opties te vinden die het gedrag van de bubbels veranderen. De bubbels zijn eenmaal op je homescherm ook nog te verslepen.

Download Bubble Cloud Widgets + Wear hier voor Android.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord